Lähestytään kesää ja grillikautta. Sään puolesta on ollut jo hyviäkin grillauspäiviä ja toivottavasti ne jatkuvat. Itse sain tilaisuuden tutustua Lidlin tulevan kesän grillaustuotteisiin mukavassa tilaisuudessa.
Secret Spot / White Sand Lounge |
Koiruuksien tekeminen ja koirien ulkoiluttaminen loungessa oli kiellettyä |
Kesän makuun päästiin sisällä upeissa rantamaisemissa aaltojen rauhallisessa loiskeessa maistelemalla uutuuksia ruoka- ja juomapuolella, katsomalla Lidlin kesän mainoskampanjoita ja vinkeillä miten käyttää uusia Grillimaisteri -tuotteita. Jälkimmäisiä Lidlille on ollut kehittämässä kokki Hans Välimäki, joka oli tapahtumassa mukana videopätkän muodossa, mutta erinomaisena tuuraajana toimi toinen tunnettu kokki Henrik 'Roope' Rehbinder.
Kokkeja kuvassa |
Lihaa, kalaa, kanaa, makkaraa kera raikkaiden lisukkeiden |
Kesän juttuina ovat jälkimarinadit ja kansainväliset maut, joita on haettu Etelä-Amerikasta, Meksikosta, USA:n syvästä etelästä, Välimereltä ja Aasiasta asti. Perinteiset liha- ja makkaratuotteet ja maut pysyvät, mutta rinnalle on tullut lisänä kansainvälisyys täydentämään lisukkeiden, marinadien, kastikkeiden, dippien ja naposteltavien muodossa. Jälkimarinadit sopivat ennen ja jälkeen grillauksen tai vaikka dippinä. Helpottavat ruuanlaittoa ja pitävät grillin puhtaampana.
Jälkimarinadi Korean Style |
Grillimakkara Urho |
Kesäjuomia (Karlens siiderit ja lonkero sekä Veikko -oluet) |
Grillimaisteri on Lidlin kattava, grillauksen ympärille rakennettu tuoteperhe. Valikoima uudistuu vuosittain ja on myynnissä Suomen kaikissa Lidleissä kesäsesongin ajan. Lisätietoja tuoteperheestä saat netistä: www.viimeistakesapaivaa.fi. Täältä löydät myös tuotteet ja reseptit.
Grillimaisteri perheeseen kuuluu 150 tuotetta, joten ihan varmasti jokaiselle jotakin löytyy. Lihat ovat hyvin pitkälle kotimaista tuotantoa ja siitä iso plussa. Ja grillatahan voi myös herkullisia kasviksia, kalaa ja hedelmiä, jos liha ja makkara eivät maistu.
Tästä kesää kohden ja erinomaisia hetkiä grillauksen parissa kaikille!
Mari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti